Artikler

Sundt knas til kaffen

Tina NybergFeb 4, '20

Super sundt knas til din dejlige kaffe

Bryggemetoder og formalingsgrad

Tina NybergFeb 4, '20

Bryggemetoder og formalingsgrad For at opnå den bedste kop kaffe, skal kaffebønnerne males på rette måde. Der er dog ingen tvivl om at den bedste smag af kaffe opnås hvis kaffen brygges på nymalede kaffebønner. For at opnå den bedste kop kaffe er både kværnen vigtig og måden bønnerne males...

Hvad er Te?

Tina NybergJan 20, '20

Hvad er Te? Te er en aromatisk drik, som fremstilles ved at hælde kogende vand over en valgfri te. Alle teer stammer fra planten Camellia sinensis. Når dens friske blade bliver stødt, rullet eller bare får lov til at hvile, udvikles catechinerne til theaflaviner og thearubiginer. Selvom der findes tusindvis...

Et par fif til den bedste kop

Tina NybergDec 5, '19

Bruger-Facts En god kop kaffe doseres med ca. 6-7 gr. Kaffe pr. dl. Vand. Ønsker du stærkere eller svagere kaffe, så ændrer du smagsbilledet ved at skifte kaffe :) En almindelig kop brygkaffe indeholder omkring 80-100mg koffein. En espresso indeholder forholdsmæssigt mindst koffein. Robusta indeholder omkring 2,2% koffein og Arabica...