BWT filtre og kander,  -kilde BWT

BWT filtre og kander, -kilde BWT

Tina NybergJul 29, '20

image

Filterteknologien Magnesium Mineralized Water fra BWT beskytter mod kalk på en hidtil uset måde, stort set uden at ændre vandets samlede mineralindhold, dvs. indholdet af kalcium og magnesium. Dette er intet mindre end en revolution! I den patenterede proces ombyttes en del af det kalcium, der er i drikkevandet, med værdifuldt magnesium.

På denne måde hjælper du kroppens magnesiumbalance på vej på den smarte måde. Magnesium understøtter både vores fysiske og mentale ydeevne og kroppens muskler, men er samtidig også en vigtig smagsbærer. Vand, der er mineraliseret med magnesium, smager ikke kun godt, men løfter også smagsoplevelsen i te og kaffe.

 

image

Magnesiummineraliseret vand indeholder desuden mindre kalk, hvilket beskytter husholdningsapparater såsom elkedler og kaffemaskiner mod at kalke til. Filterfunktionen reducerer desuden lugt- og smagsforstyrrende stoffer såsom klor samt tungmetaller og organiske urenheder

Flertrinsfiltreringen i BWT-filterpatronen Magnesium Mineralized Water er en milepæl i filterudviklingens historie: Et finmasket filtervæv fjerner grove urenheder og indfanger partikler. Den patenterede BWT- ionbytter optager kalk og tungmetaller som bly eller kobber og ombytter dem med magnesium- og hydrogenioner.

Denne revolutionerende teknologi beskytter husholdningsapparater effektivt mod kalkaflejringer, da det hårdhedsdannende kalcium erstattes af det værdifulde mineral magnesium.

Samtidig fjernes lugt- og smagsforstyrrende stoffer (såsom klor). Filtret beskytter mod tilkalkning, og den ekstra mineralisering med magnesium forbedrer smagen og gør det filtrerede vand til det oplagte valg for gourmeter og livsnydere – også ved brygning af kaffe og te.

 

image