Bryggeguide:
Espressomaskine
Update your browser to view this website correctly. Update my browser now
Espressomaskine
Guide:
Følg vores enkle trin for trin guide, og få den perfekte kaffe med espressomaskine.
Du skal bruge:
1: nymalet kaffe med malingsgrad "espresso"
2: Tamper
Trin 1
Tænd espressomaskinen. De fleste espressomaskiner har en lampe, der lyser, når maskinen er varm nok til brug.
Trin 2
Spred 7,5-10 gram kaffe pr. kop, jævnt i bajonetten, og fjern overflødig kaffe for en glat overflade.
Trin 3
Pres kaffen ned med et jævnt tryk. Et optimalt pressetryk ligger på cirka 25-28 kg.
Brug gerne en vægt, når du presser kaffen. Prøv at ramme så tæt på 25-28 kg. som muligt.
Trin 4
Stryg den løse kaffe på siden af bajonetten af med to fingre. Brug tamperen til at fjerne ujævnheder på toppen. Bemærk: Tryk ikke ned her, men sørg kun for, at overfladen er glat.
Trin 5
Monter bajonetten på maskinen, sæt en kop nedenunder, og tryk på bryggeknappen. Espressoen skal strømme i en jævn, langsom strøm. De bedste espressomaskiner brygger normalt på mellem 25 og 33 sekunder.
Trin 6
Servér espressoen, og nyd kaffen. For den bedste smagsoplevelse, bør du altid bruge friskt vand, frisk kaffe og rent udstyr.
Hos Urban Coffee har vi det bedste udvalg af kvalitetskaffe. Gå til vores kaffeshop, og find netop den kaffe, der passer bedst til dig.