Bryggeguide:
Stempelkande
Update your browser to view this website correctly. Update my browser now
Stempelkande
Guide:
Følg vores enkle trin for trin guide og få den perfekte kaffe med stempelkande
Du skal bruge (til 4 kopper)
1: 0,4 liter vand
2: 35 gram / 5 måleskeer nymalet kaffe
3: Nykogt vand
4: Vægt eller måleske
5: Friskkværnet kaffe med malingsgrad "mellemfint"
Trin 1
Forvarm stempelkanden med varmt vand.
Trin 2
Hæld det varme vand ud og tilsæt friskmalet kaffe i kanden.
Trin 3
Fyld halvdelen af stempelkanden med friskkogt vand. Rør let med passende værktøj, så hele kaffen er fugtet. Fyld nu resten af vandet på.
Trin 4
Monter filterdækslet, så hældetuden lukkes.
Trin 5
Vent fire minutter, og pres stemplet langsomt ned. Nogle kaffetyper kan trække lidt længere, men aldrig mere end 6 minutter. Drej filterlåget rundt, så hældetuden er åben. Server!
Hos Urban Coffee har vi det bedste udvalg af kvalitetskaffe. Gå til vores kaffeshop, og find netop den kaffe, der passer bedst til dig.