CSR

For URBAN COFFEE ApS vurderer vi og forholder os kritisk til samtlige de aftryk, vi sætter og efterlader, i vores håndtering af vores virksomhed og vore produkter. Kun på denne måde, er det muligt at vurdere, hvor og hvordan vi kan gøre en forskel - både til gavn for miljøet og for kvaliteten af de produkter, vi sælger.

“Vi kommer formentlig aldrig ud over, at vores kaffebønner, te etc. nødvendigvis skal fragtes fra f.eks. Etiopien, Colombia eller Kina, og vi kan som leverandør ikke eksistere uden at tilbyde vores kunder den bedste kop kaffe eller te. Vi er derfor forpligtede til at opsøge og benytte os af de mest bæredygtige alternativer inden for transport af vores produkter,” siger Tina, direktør for Urban Coffee.

Leverancer fra den anden side af verden kan aldrig blive 100% bæredygtige, men for URBAN COFFEE er det vigtigt, at vi kommunikerer åbent og ærligt om processen og søger efter måder at forbedre den på.

En bæredygtig og miljøbevidst tilgang til virksomhedsdrift, produktionsmetoder og transport er ikke noget, man implementerer over natten. Det tager tid, og er en proces, som vi løbende forholder os til og søger at forbedre. Vi arbejder altid på at hjælpe vores samarbejdspartnere med at bygge videre på vores principper om fuld transparens fra jord til bord. Via et tæt samarbejde med vores leverandører, indgår URBAN COFFEE aktivt i hele produktionsprocessen.

“Som medlem af verdenssamfundet forpligter vi os til at stille krav; krav til altid at tænke på miljøet. Dette gælder også for vores samarbejdspartnere: De skal tage stilling!”

Derfor har arbejdet med CSR høj prioritet hos URBAN COFFEE, og er altid en integreret del af vores daglige arbejde. Vores mål er at gøre en positiv forskel  - både i nuet og i fremtiden. 

Vi har derfor valgt at koncentrere vores indsats omkring de områder, som er væsentlige for vores forretning og vores indvirkning på miljøet. 

Vores arbejde med ansvarlighed bygger på 3 grundpiller:

• Ansvarlig leverandørstyring
• Miljø/klima
• Medarbejdertilfredshed

Vores ambition er kontinuerligt at videreudvikle vores ansvarlighedsarbejde, så det skaber større værdi for vores kunder, for samfundet og for os som virksomhed.

Vi er allerede nået langt i dette arbejde, men der er stadig områder, hvor vi kan forbedre vores indsats, hvilket vi selvfølgelig har fokus på.