Corporate Social Responsibility

Her kan du læse om, hvad Urban Coffee gør for at vise social ansvarlighed i forhold til vores omgivende samfund.

Vi støtter op om FN’s verdensmål, nedenfor har vi angivet nogle af de mål, som vi har specielt fokus på.

Bæredygtighed handler om at tage ansvar for mennesker, miljø og økonomi.

I Urban Coffee arbejder vi ud fra FN´s 17 verdensmål, -bæredygtighed og udvikling for alle. -Et så positivt aftryk i verden som muligt. Det gør vi gennem samarbejdet med leverandører, udfra etiske principper og organisationer. Ligesom vi inhouse løbende arbejder med vores forbrug, og typen af forbrug

Vores nuværende fokuspunkter er:

Vi arbejder kontinuerligt med leverandørkæden for at sikre bæredygtigt og etisk produktsortiment

I Urban Coffee arbejder vi ud fra FN´s 17 verdensmål, -bæredygtighed og udvikling for alle – et så positivt aftryk i verden som muligt. Det gør vi i samarbejdet med leverandører, ud fra etiske principper og organisationer. Ligesom vi inhouse løbende arbejder med vores forbrug, og typen af forbrug.-vi har netop indlagt fjernvarme på kontorfaciliteterne, og som altid genbruger vi, hvad genbruges kan, pap – plastik osv. Ligesom vores maskiner overvejende installeres med connect, der muliggør serviceopgaver online,- færre servicekørsler i bil.

Miljømærkninger:

Fairtrade mærket er en nem vejviser til etisk handel, produkter der er produceret under fair forhold, under hensyntagen til etisk ansvarlige løsninger for mennesker, miljø og klima. – bæredygtige handelssystemer der sikrer ordentlig aflønning til landmændene.

Smokin Bean producent fortællinger:

Rainforest Alliance mærket er en naturbeskyttelsesmærkning der garanterer forbrugeren at produkterne der fremstilles er produceret under ISEAL INT: Bæredygtighedsstandarder, for at bevare dyreliv og miljø i verdens regnskove, sikre biologiske systemer og bæredygtig udvikling, fremme forhold for arbejdere og deres lokalsamfund og at minimere børnearbejde – sikre balance mellem miljø, økonomi og sociale hensyn.

Under Rainforest Alliance ligger mærkningen UTZ.

UTZ mærkningen står for ”Better farming, Better nature” -bæredygtighed på kaffeområdet. Uddannelse og information til kaffelandmændene – høj sporbarhed.

Urban Coffee leverandør informationer og dokumenter relateret til bæredygtige handlinger.

Den årlige rangering af ECOVADIS evaluerer og bekræfter præstationerne inden for områderne miljø, arbejdskraft og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb.