Hvem er
Urban Coffee?

Teamet bag Urban Coffee har årelang erfaring fra specialkaffebranchen. Her har vi været med til at skabe unikke oplevelser for rigtig mange virksomheder i Danmark og for kaffeentusiaster over hele Europa.

Bæredygtig og miljøbevidst

Når du handler hos Urban Coffee, er du samtidig med til at støtte op omkring vores løbende arbejde med at gøre produktionen, salget og transporten af kaffe så bæredygtig og miljøbevidst som muligt. Vi går nemlig højt op i, hvordan vi påvirker vores fælles verden.

Autoriseret forhandler

Vi er førende inden for vores område, og autoriseret forhandlere af samtlige af vores produkter, hvilket sikrer dig den bedste vejledning, service og ikke mindst fuld dansk reklamationsret og garanti.

Skærmbillede 2023-05-03 kl. 11.47.29

Vi kalder det Urban Coffee

Vi kender alle sammen den rare fornemmelse af at sidde på en hyggelig cafe og nyde en lækker kop espresso, kaffe, cappuccino eller caffe latte.

Bredt udvalg – til en hver smag

Med vores kaffeløsninger, og brede udvalg af maskiner, kaffe og forskellige ingredienser, kan du nyde kaffedrikke baseret på ægte italiensk espresso fra friskkværnede bønner, lige når det passer dig – dét kalder vi Urban Coffee.

Skærmbillede 2023-05-03 kl. 11.48.11

Nøje udvalgt – da kun det bedste er godt nok

Alle de maskiner, vi forhandler, er nøje udvalgt blandt de absolut bedste mærker og testet af os selv her hos Urban Coffee. Vi er garanter for, at produkterne fungerer, at kaffen smager godt og er af højeste kvalitet hver eneste gang, du nyder den.

Skærmbillede 2023-05-03 kl. 11.49.41

En smagsoplevelse ud over det sædvanlige

Udover espressomaskiner og kaffeautomater i topkvalitet, har vi også et stort udvalg af udsøgte kaffer, primært hele bønner, fra udvalgte risterier – super gourmet kaffe.

Skærmbillede 2023-05-03 kl. 11.49.04