Maximatic

For maksimal espresso smag.

Maximatic er den perfekte halvautomatiske espressomaskine til dem, der søger lidt mere luksus.

  • Dobbeltkreds espressomaskine
  • Den mest kompakte maskine i sin klasse verden over

Maximatic:
Født i 1974
Maximatic er den perfekte partner for alle dem, der søger lidt mere luksus. Den elektriske, halvautomatiske espressomaskine med vibrationsisoleret pumpe er så praktisk og lille, at den næsten passer på et A4-stykke papir. Dette har været muligt takket være den individuelle produktion af alle komponenter, lige fra den vibrationsisolerede pumpe til kedlen og dermed gør Maximatic den mindste espressomaskine med et dobbelt kredsløbsvarmesystem i verden. Det er så ligetil og nemt at håndtere, at det kan bruges både hjemme og på kontorer.

Siden 1974 har Maximatic fulgt traditionen for en klassisk kommerciel maskine og kan mere end matche sin rollemodel fra cateringforretningen. Også her oplever ejerne den maksimale espresso smag, dag for dag!

Ingen udløbsdato.
The Maximatic belyser filosofien om Olympia Express i alle detaljer. Vi bygger vores maskiner med en ekspertisen og erfaringerne der går mere end 85 år tilbage med at fremstilling af espressomaskiner. Derfor er Maximatic så kompakt, så pålidelig, og hvorfor dets støjniveau er så lavt. Simpelthen schweizisk made.

Maximatic har en vandstank og en kedel. Vandsbeholderen rummer 1,25 l og kan genopfyldes under drift. vandet ledes fra denne tank gennem kedlen. Under processen bliver den opvarmet til 212 ° F, så når den når bryggegruppen, har den en temperatur på 198 ° F – den ideelle brygningstemperatur for espresso. Kedlen (kapacitets 0,63 l) producerer også dampen for at skumme mælken.

«When it comes to manufacturing espresso machines, the Swiss are the better Italians.»
— Journal “Weltwoche”

Detaljer

Varenr.:

Kaffetype:

Energimærke:

Tilberedningstid:

Kopper pr. dag:

Display:

Maskintype:

Varianter

Øvrige

Kaffekapacitet:

Pulverkapacitet:

Dimensioner (HxBxD):

37 cm x 19.5 cm x 34 cm

Pladsbehov (HxBxD):

Bægerdispenser:

Kop/bæger højde:

Vægt:

Vandtilslutning:

Styrkeregulering:

Elektricitet:

230-240 V / 50 Hz, 1000 Watt

Støjniveau:

Telemetri:

Oplev maskinen og få en smagsprøve – helt uforpligtende.