Olympia Express Kaffekværn Moca

Den perfekte kværn.
Moca har stået side om side med Maximatic og Cremina fra starten som den perfekte kværn. I 2014 ændrede vi funktionsprincippet, design og slibning helt.

The Basis,

For at opnå den perfekt espresso skal du vælge en førsteklasses kaffeblanding, godt vand helst filtervand og en espressokværn, der producerer perfekt espressopulver. En præcisionsfremstillet maskine, der giver pålidelige resultater. Men det vigtigste er “Barista”, manden, der bruger maskinen. Først når alle faktorer kombineres på bedst mulig måde, er resultatet en helt speciel espresso. Det er det samme som at blive forelsket. Derfor er valg af en bestemt espressomaskine eller kværn ikke en beslutning, der kun er lavet med sindet – du skal også være forelsket i løsningen.

Moca, grinder frisk pulver ind i portafilteren “håndtaget”. Den håndlavede kværn er pålidelig, præcis og bygget med premium materialer, kun førsteklasses stål, aluminium og ægte glas. Schweizisk design og kvalitet. Kværnen er det ideelle match for Cremina og Maximatic espressomaskiner.

«For many years I thought my Rolex GMT Master was the finest product made, but I now believe the finest product I have ever owned is your coffee machine! Don’t change a thing!»
— Olympia Express-Kunde fra USA

Key features:

Espressokværn har et 6,4 cm formalings kammer der er lavet af specielt hærdet stål. Den kværner den friske kaffe direkte ned i portafilteren uden opvarmning af bønnerne. Ved hjælp af et indstillingsmulighederne kan kværnen justeres nøjagtigt. Den kraftige 300-watt motor sørger for et jævnt slipresultat. Dens krop indeholder højglanspoleret rustfri stål i front, og siderammerne er fremstillet af særligt resistent pulverlakeret stål. Fire gummifødder sikrer en fast position på enhver form for overflade. Den forseglede glasbeholder ler avet af premiumglas og kan rumme omkring 200 gr. kaffebønner.

Detaljer

Varenr.:

Kaffetype:

Energimærke:

Tilberedningstid:

Kopper pr. dag:

Display:

Maskintype:

Varianter

Øvrige

Kaffekapacitet:

Pulverkapacitet:

Dimensioner (HxBxD):

Pladsbehov (HxBxD):

Bægerdispenser:

Kop/bæger højde:

Vægt:

Vandtilslutning:

Styrkeregulering:

Elektricitet:

Støjniveau:

Telemetri:

Oplev maskinen og få en smagsprøve – helt uforpligtende.