Om os

Vi kender alle sammen den rare fornemmelse af at sidde på en hyggelig cafe og nyde en lækker kop espresso, kaffe, cappuccino eller caffe latte.

Hos Urban Coffee er det vores mål, at alle danskere skal have muligheden for at få den ægte kaffeoplevelse både på jobbet og hjemme hos dem selv. Med vores kaffeløsninger, og brede udvalg af maskiner, kaffe og forskellige bryggeredskaber, kan du nyde kaffedrikke baseret på ægte italiensk espresso fra friskkværnede bønner, lige når det passer dig - dét kalder vi Urban Coffee.

Alle de maskiner, vi forhandler, er nøje udvalgt blandt de absolut bedste mærker og testet af os selv her hos Urban Coffee. Vi er garanter for, at produkterne fungerer, at kaffen smager godt og er af højeste kvalitet hver eneste gang, du nyder den. Udover espressomaskiner og kaffeautomater i topkvalitet, har vi også et stort udvalg af udsøgte kaffer, primært hele bønner, fra udvalgte risterier. -super gourmet kaffe.

Hvem er URBAN COFFEE?

Teamet bag Urban Coffee har årelang erfaring fra specialkaffebranchen. Her har vi været med til at skabe unikke oplevelser for rigtig mange virksomheder i Danmark og for kaffeentusiaster over hele Europa. Nu mener vi, at tiden er kommet til at gøre en reel forskel for B2B og private kaffekunder i Danmark.

Det er vores mål i stigende grad at få danskerne til at købe en sublim kaffe - også til deres private hjem.

Når du handler hos Urban Coffee, er du samtidig med til at støtte op omkring vores løbende arbejde med at gøre produktionen, salget og transporten af kaffe så bæredygtig og miljøbevidst som muligt. Vi går nemlig højt op i, hvordan vi påvirker vores fælles verden.

Vi er førende inden for vores område, og autoriseret forhandlere af samtlige af vores produkter, hvilket sikrer dig den bedste vejledning, service og ikke mindst fuld dansk reklamationsret og garanti.

Vores butik, kontor og showroom er placeret i Stenløse. Du er altid velkommen til at kigge forbi!